torsdag 28. august 2008

" Mat-hjørnet "

En helt vanlig frokost:) Prøver å være litt sunn her nede!


Hjemmelaga muffins med karamell og sjokoladebiter:)


Gweeen :D


Lei hund
Verdens søteste katt

Tenkte det var på tide å blogge litt igjen nå. Gwen og jeg har akkuratt bakt de perfekte muffins som nå står til avkjøling i vinduskarmen:) namnam. I dag har vi sovet, spist, sett tv, shoppet, spist og spist enda mer. Det eneste vi gjør er jo å spise, h e l e t i d e n. Alt frister her nede når du kan kjøpe en stooor bag me crisps me 21 pakker inni til 1£!!! det er helt sykt. og ta 3 sjokolader til prisen av 1, som oftest er det bare snakk om noen pence. arr..

Uansett, idag sto vi opp ganske tidlig og jogga en tur. Tror det er best med daglige joggeturer her nede når man spiser så masse som jeg gjør for tiden! haha. Etter joggeturen tok vi en lang dusj og lagte et s t o r t måltid! :)

Helen, vertsmamma skal ut på clubbing idag faktisk! hahah, så jeg og Gwen har huset for oss selv:) tenkte å lage pizza eller noe annet MAT og leie film! I morgen er vi faktisk invitert til ei som heter Danielle som vertsmamma kjenner for a Meal& a drink! og kanskje en dagstur til innsjøen med hun og noen venner :) så det blir bra! På søndag kommer også ei jente her som heter Rebecca, det er søstera til Danielle, hun skal bo her en uke sammen med oss! Så en til venn fra College da:)

Blir rart å begynne på college nå, er så vant med å sove lenge og bare chille dagene lange....og spise masse.. menmen, skal bli herlig å få noe å gjøre også:)

Vi kjøpte faktisk en stoooor blomst til Helen idag og laga et pent kort for å vise hvor søt og snill hun er:) haha vi er så snille vertsbarn!
¨

Ps: de har verdens beste yogourt/yoghurt her nede.

4 kommentarer:

Ida sa...

ååh, så snille dere er da^^
kos dere i helga! :D

Anonym sa...

Så sunn dokker e, med bra frokost og sunne muffins, haha :D

Fred sa...

Nam det så godt ut!!!

Anonym sa...

Eg komme på bessøk:)<3