mandag 22. september 2008

Discolights!!

Dnno hvilken overskrift, så tok en sang fra Darren Styles! han er visst ganske hip i england nå! Må høres! Vil danse!! + hør Come running!
Idag har vært en bra dag! den beste på college så langt:)
Sola skal skinne hele uka, så hjelper veldig på humøret! Er ikke hjemsyk lengre heller:D Idag på college var alle i godt humør, til og med Gwen! haha Alt er så mye kjekkere nå som jeg er så trygg i klassen! Noen lærere var syke så vi ble splittett opp i andre klasser, noe som betydde å bli kjent med enda mer folk! Har funnet ut at engelskmenn ikke er så fraværende og vanskelig å bli kjent med likevel, så lenge du går inn for å bli kjent med noen:) ble bombandert med spørsmål hele tiden! haha og engelskmenn har virkelig et rart syn på norge, vet ikke en gang vi har vårt eget språk, og absolutt ingen vet hvor landet ligger! haha

Hadde vår første time i den nye engelsken idag! og klassen var absolutt ikke slik jeg hadde forventa! haha Trodde alle var max-geek som tok slik engelsk, men neida, hele klasserommet var stappa av bare gutter! og det virka som de tok dette som et kosefag:S når læreren fortalte oss om de fire courseworkene vi skulle gjøre i løpet av året satt alle sjokka, men hallooo courseworket bestod av ting som vi gjør i Norge Hele tiden, ting som vi er oppvokst med på skolen! haha så det er bra!
Skoene mine har også blitt kommentert i hele dag! Gull-kupp! haha

Nå har jeg nettopp spist fish n chips med mochy? peas:) skulle egentlig joine gymmen idag, men max sleeeden så dropper det til i morgen, MÅ virkelig få sett å joine gymmen nå!
Suuuupertrøtt!!! men lekser kaller!!! BaH

Ingen kommentarer: